• Αγ.Ιωάννου 37, Αγία Παρασκευή |
  • +30 213 00 69 160 & +30 697 233 9643 |

  • info@drsevastiadis.gr
Image

Dr.med. Μανόλης Σεβαστιάδης

Γενικός χειρουργός

Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου Ιασώ και άλλων Ιδιωτικών Νοσοκομείων

Ο κύριος ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Dr MED είναι εξειδικευμένος Χειρουργός, με έδρα την Αγία Παρασκευή.

Ο χειρουργός παρέχει εξατομικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση των πρωκτολογικών παθήσεων όπως Αιμορροιδοπάθεια, Ραγάδα ΔακτυλίουΠεριεδρικό Συρίγγιο και Περιεδρικό Απόστημα καθώς και Κύστη Κόκκυγος με σύγχρονα μέσα.

Προγραμματισμός Επίσκεψης στο Χειρουργό

Μιλήστε απευθείας με το Χειρουργό για το δικό σας θέμα υγείας με σκοπό τον προγραμματισμό της επίσκεψης σας. 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ

Ενημερωθείτε για το Βιογραφικό και τους Τομείς Εξειδίκευσης του Γενικού Χειρουργού Δρ. Σεβαστιάδη.

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Περιεδρικό Απόστημα

Περιεδρικό Απόστημα

Το περιεδρικό απόστημα είναι μία πάθηση της ορθοπρωκτικής περιοχής, η οποία παρουσιάζεται είτε στο άνοιγμα του πρωκτικού σωλήνα είτε στον ορθό (το τελευταίο τμήμα του παχέος εντέρου). Πρόκειται για μία μολυσμένη κοιλότητα που γεμίζει με πύον και είναι αποτέλεσμα μικροβιακής λοίμωξης.

Το περιεδρικό απόστημα θα εκδηλωθεί σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό στους άντρες απ’ ότι στις γυναίκες, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που θα τους εμφανιστεί είναι τα 40 έτη.

 

Περιεδρικό Συρίγγιο

Περιεδρικό Συρίγγιο

Το περιεδρικό συρίγγιο αποτελεί μία συχνή πάθηση κατά την οποία το εσωτερικό μέρος του εντέρου επικοινωνεί με το περιπρωκτικό δέρμα. Πρόκειται για μια ανωμαλία στην περιπρωκτική περιοχή, η οποία τις περισσότερες φορές οφείλεται δε κληρονομικούς παράγοντες. Σπανιότερα προέρχεται και από χρόνια και παραμελημένα περιεδρικά αποστήματα.

Οι ασθενείς που θα αναπτύξουν περιεδρικό συρίγγιο, αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό πρόβλημα που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά τους.

Ραγάδα Δακτυλίου

Ραγάδα Δακτυλίου

Η ραγάδα δακτυλίου ή αλλιώς - όπως ονομάζεται - ραγάδα πρωκτού είναι ένα σκίσιμο (ρωγμή) στο εσωτερικό του πρωκτού. Πολύ συχνά το βάθος της πληγής είναι τόσο μεγάλο ώστε οι ίνες του εσωτερικού σφιγκτήρα μπορούν να διακριθούν.

Ο Δρ. Εμμανουήλ Σεβαστιάδης διενεργεί αφαίρεση της ραγάδας δακτυλίου με το εξελιγμένο ειδικό νυστέρι υπερήχων. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνονται άμεσα αποτελέσματα, μειώνεται η απώλεια αίματος, ενώ ο μετεγχειρητικός πόνος είναι μικρότερος.

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Δρ ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ

προγραμματίστε άμεσα τη δική σας επίσκεψη

Image

logo

Ο Dr.med. ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ μετά απο 20ετη παραμονή στην Γερμανία, όπου αποφοίτησε με Υποτροφία της DAAD από το Πανεπιστήμιο του Würzburg και απέκτησε την ειδικότητα της Χειρουργικής καθώς και την εξειδίκευση στην χειρουργική κοιλίας και σπλαχνικών οργάνων μετά από πολυετή εργασία σε μεγάλα γερμανικά νοσοκομεία, επέστρεψε το 2010 στην Ελλάδα.

 Βιογραφικό